Babyshower

Vi har alt til dit kommende babyshower

Idéen om babyshower er fantastisk. Det er en sjov måde at fejre den kommende lille ny. Det er en skøn måde at være sammen med familien og veninderne på- Babyshower giver anledning til at finde sin indre bagermester frem. Vi bliver alle præget af store og spændende tv-serier, som 'Den Store Bagedyst'. Desværre er det de færreste som rent faktisk udøver dette i dagligdagen. Det kræver ikke det store at kunne præsentere bagværk og kreativitet. En babyshower er en smuk gestus og en sjov måde at teste dette af på.

Det er overskueligt at lave de fineste cake pops og pynte det hele af på den sjoveste måde. Har du eksempelvis bagt en kage, men ligger inde med en rest, kan du med fordel lave cake pops med resterne.

Kage Dreams sætter stor stolthed i at finde de bedste produkter og udvider kontant sortimentet her på shoppen.

Meget mere end bare babyshower

Se vores store udvalg af mange flere ting, end cake pops lige her.

Hold dig opdateret ved løbende at følge vores Facebook side og vores nye produkter på vores shop. Her har vi alt til babyshower, bryllup, halloween, jul eller andre højtider eller begivenheder. Du kan altid finde inspiration og købe produkterne direkte her på shoppen.

Har du større børn skal de naturligvis ikke snyder. Derfor kan du finde sjove og spændende ting til dem også på vores shopside for børnefødselsdage.