Kakaosmør

På lager

39,00 DKK

Kakaosmør til at blødgøre chokolade.

Produktbeskrivelse

Kakaosmør er et rent produkt fra kakaobønnen som opstår ved produktionen af chokolade.
Blandes i den smeltede chokolade, så din chokolade bliver nemmere at arbejde med. Chokoladen bevarer både den blanke overflade og det rette knæk.
Smelt chokoladen ved ca. 40-50 grader. Køl din chokolade ned til ca. 34 grader.
Tilsæt kakaosmør og rør godt.
Chokoladen er klar til brug når temperaturen har nået ca. 29-32 grader.
Meget drøj, brug kun 10 gram pr. 100 g. chokolade.
Indhold: 75 gram

Varedeklaration:
100% kakaosmør i pulverform.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 3766/900 KJ/Kcal
Fedt 100 g
-Heraf mættede fedtsyrer 60 g
Kulhydrat 0 g
-Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g